Tietoa minusta

Olen 34-vuotias kahden pienen lapsen äiti. Asun Espoon Leppävaarassa puolisoni ja 3-vuotiaan esikoisemme sekä vauvamme kanssa.

Työskentelen johdon konsulttina talous- ja ICT-projekteissa julkishallinnon asiakkuuksien parissa. Olen ollut mukana muun muassa hyvinvointialueiden talousvalmisteluun, sote-ICT-hankkeisiin sekä kuntien taloudenohjaukseen liittyvissä projekteissa.

Vapaa-aikaani vietän vapaaehtois- ja järjestötoiminnan parissa sekä mökillä Siuntiossa. Rakkaimpiin harrastuksiini kuuluvat luonnossa liikkuminen perheeni kanssa, karaoke sekä lumilautailu.

Lapsuuteni vietin Keski-Suomessa, silloisessa Jyväskylän maalaiskunnassa. Lukion jälkeen asuin useamman vuoden ulkomailla, mutta viihdyin myös pääkaupunkiseudulla.

Espoolaistumiseni alkoi opiskeluaikoina kun pääsin kandiopintojeni loppuvaiheessa työharjoitteluun Nokialle. Samoihin aikoihin Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu muutti Otaniemeen. Perheemme asettui Leppävaaraan vuonna 2018 kun esikoisemme ilmoitti tulostaan.

Luottamustoimet

  • Kaupunginvaltuutettu Espoossa
  • Kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen
  • Hyvinvoinnin ja terveyden toimialan ruotsinkielisten palvelujen neuvottelukunnan varapuheenjohtaja
  • Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen neuvottelukunnan varajäsen

Koulutus

Valmistuin ylioppilaaksi Jyväskylän Lyseon lukiosta. Aloitin työt jo lukion toisella luokalla, ja lukion jälkeen opiskelin töiden ohessa viestintää Helsingin yliopistossa. Vuonna 2013 aloitin opinnot Ruotsissa Tukholman yliopistossa, josta valmistuin kauppatieteiden kandidaatiksi ja valtiotieteiden kandidaatiksi keväällä 2017. Syksyllä 2017 aloitin maisteriopinnot Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Työelämä vei jälleen mennessään jo maisteriopintojen ensimmäisenä vuonna, ja tällä hetkellä viimeistelen graduani töiden ohessa.

  • (2022) Kauppatieteiden maisteri, Aalto-yliopisto
  • 2017 Kauppatieteiden kandidaatti (Ekonomiekandidat), Tukholman yliopisto
  • 2017 Valtiotieteiden kandidaatti (B.Sc. in Political Science), Tukholman yliopisto

Ura

Tällä hetkellä työskentelen johdon konsulttina julkishallinnon talous- ja ICT-hankkeissa. Olen myös mukana ohjelmistojen teknistä optimointia tarjoavassa startupissa. Edellisessä työpaikassani CGI:llä vastasin kuntien taloudenohjaukseen liittyvien järjestelmien käyttöönotoista konsultin ja projektipäällikön roolissa. Tätä ennen toimin sisällöntuotannon tehtävissä Nokian mobiiliverkkoliiketoiminnan tutkimus- ja kehitys- sekä kenttätestausprojekteissa. Ennen ICT-alalle siirtymistä työskentelin yli 10 vuotta muodin parissa. Tein mallintöitä pääosin New Yorkissa, Lontoossa, Pariisissa ja Kauko-Idässä. Työhistoriaani mahtuu myös viestinnän töitä niin freelancer-toimittajana aikakauslehdessä kuin viestintäassistenttina kosmetiikkayrityksessä.